Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На палаці Потоцьких стартував ярмарок. Збирають кошти для ЗСУ

Сьогодні, 25 червня, в Івано-Франківську на території палацу Потоцьких проводять благодійний ярмарок, виручені кошти з якого спрямують на потреби ЗСУ.

Повідомляє Інформатор.

Захід розпочався о 12 годині. Це уже друга така акція, яку організовує благодійна організація “Віра і Вчинки”. Минулого разу вдалося зібрати близько 50 тис грн, розповів волонтер благодійної організації “Віра і Вчинки” Нестор Мандрусяк,

Кошти передають на підтримку ЗСУ, передусім для 75 батальйону. Вони витрачаються на амуніцію, придбання автівки. На ярмарку продаються дитячі вироби, іграшки.

На відвідувачів приготували активності – підйом штанги на біцепс, армреслінг, стрільба і навіть кидання ножа в окупанта. Не справжнього. Можна скуштувати їжу від “Пронто піци”, придбати випічку від волонтерів.

Взяти участь в ярмарку вирішила дівчинка Ліда, учениця Ліцею № 23. Про захід дізналася зі ЗМІ і вирішила долучитися цілим класом.

“Можна розмалювати гіпсові фігурки, а ще придбати книжки, браслети, картини. Дещо брали з дому, інше – купували чи робили самі”, – каже дівчинка.

Ярмарок триватиме до 17 год, встигніть долучитися.

Охочі можуть постріляти:

Думаємо, ця локація буде дуже популярною:

Софія Сіренко

Нагору