Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

Сьогодні, 28 червня, о 14:00 в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України.

Пише Інформатор.

Дійство розпочалося з вітання представників міста та області. Вони нагородили відзнаками та медалями тих, хто приніс вагомий внесок у підтримку та захист наших громадян.

“Прикарпаття стало прихистком більше 145 тисяч людей. Сьогодні для нас особливий день – день основного закону України , День Конституції. Щодня сини і дочки, воїни ЗСУ виборюють незалежність і борються за нашу гідність. Український народ непереможний і ми вистоїмо”, — вітає голова ОВА Світлана Онищук.

“Головне правило правової держави – дотримуватися Конституції. Усі говорять про права, але забувають про обов’язки, наш обов’язок — захищати нашу державу. Хтось на фронті, хтось — в тилу”, — відзначив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

Також до вітального слова приєдналася Народна депутатка України Олена Вінтоняк:

“Вітаю вас з таким великим святом! Зараз ми виборюємо всі здобуті українцями цінності, ми ніколи ними не поступимося. Слава Україні!”.

Церемонію нагородження закінчили виступом Академічного Камерного Оркестру “Harmonia Nobile”.

Нагору