Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати франківцям 4 липня

Сьогодні, 4 липня, починається новий робочий тиждень. Щоб понеділок видався легким і перспективним, пропонуємо відвідати кілька подій.

Пише Інформатор.

  • (Не) типовий табір

Табір для підлітків від 10-ти до 16-ти років у Івано-Франківську — це мікс мікро-розвиваючих активностей, з фокусом як на вивчення нового й цікавого, так і на креатив та відпочинок. Триватиме протягом двох місяців у липні та серпні, 4 рази на тиждень.

Також працюватиме безкоштовна група психологічної підтримки для батьків та дітей. Покривають канцтовари та здорові снеки.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією за телефоном: +380502275114 — Світлана

Час: 14:00

Локація: Молодіжний центр Paragraph

  • Читаємо цінне

Вечір душевних читань, який буде проводитися вже вдруге. Можна почитати улюблене, поспівати, поспілкуватись і, що дуже важливо, задонатити Госпітальєрам.

Можна читати або тільки слухати, як вам буде до душі. Виступають без черги – у форматі вільного мікрофона.
Можна читати своє або чиєсь. Можна потренуватись виступати перед аудиторією і з часом зміцнити свої голос та впевненість.

Час: 17:00

Локація: літня сцена парку Шевченка

  • Вистава “Шлюха” 

Драма на 2 дії за В. Винниченком. Гостра, відверта, правдива історія про підступність, любов, жорстокість і вразливість – людську природу і слабкості, у полоні яких може опинитися як тендітна жінка, так і сильний чоловік. Це історія про боротьбу обов’язку і почуттів, а також неминучі наслідки цього жорстокого протистояння.

У життя Романа Віталійовича, як винагорода за роки страждань у шлюбі з нестерпною жінкою, нарешті прийшло справжнє кохання. Здається, ніщо не може стати на заваді взаємним почуттям молодих людей, та, виявляється, є дещо сильніше за любов.

Квитки можна придбати за посиланням.

Час: 18:00

Локація: Івано-Франківський драмтеатр

Анастасія Стецькович

Нагору