Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ровер на квадратних колесах. До Франківська переїде Музей науки

В Івано-Франківську працюватиме Музей науки. А це означає, що дітки з батьками зможуть побачити цікаві експозиції. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на коментар міського голови Руслана Марцінківа на пресконференції “Можливості для стратегічної релокації бізнесу з місць ведення бойових дій на Прикарпаття. Потенціал місцевого самоврядування”.

Музей науки знаходиться у Києві на ВДНГ.

“Ми провели переговори про те, що цей музей переїде. Він залишиться у Києві, але європейці подарують нам експозиції. Працюватиме на базі центру “КУТ” на Довженка. Готуємося на вересень. Ми зможемо возити сюди дітей не тільки з Франківська, але й цілої області”, – каже голова.

У музеї на відвідувачів чекають цікаві експозиції, зокрема, велосипед на квадратних колесах. Експонати займуть 200 квадратів площі.

Мер додав, що в Івано-Франківськ переїхали більше 30 підприємств – IT-компанії, підприємства зі сфер машинобудування, легкої промисловості, обслуговування. Найлегше переїжджати компаніям, які займаються двома останніми галузями. А ще багато компаній відкривають у нашому місті філії. Щодо проблем, з яким стикаються під час процесу релокації, – з виробничими площами. Цьому дають раду завдяки ВО “Карпати” та “Аркану”.

Фото: Музей науки Малої академії наук України.

Софія Сіренко

Нагору