Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську триває проєкт “СпівДія заради Дітей”

З червня в Івано-Франківську діє стаціонарний центр проєкту “СпівДія заради Дітей” – безпечний простір, де дитина отримує психо-емоційну підтримку через програму неформальної освіти.

Пише Інформатор.

Організатори запрошують як дітей з Івано-Франківська, так і внутрішньо переміщених діток від 5 до 12 років. Заняття для кожної з вікових груп відбуваються 2 рази на тиждень по 3 год.

“Це уроки позашкільної освіти, які розроблені найновітнішими програмами. Усі здобуті навички діти зможуть використовувати у школах і різних навчальних закладах, тому що це настільки багатогранний та цікавий продукт. На заняттях діти завжди мають якусь активність. Ми поєднуємо усе найкраще з української освіти, також беремо досвід від закордонних партнерів”, – розповідає координаторка “СпівДія заради Дітей” Ксенія Дичко.

З дітлахами займаються вчителі, психологи або вчителі-психологи.

“У нашому проекті кожна з менторок має більше десяти років досвіду роботи з дітьми різного віку. У нас є свої діти, тому про дітей ми знаємо дуже багато”, – наголошує координаторка “СпівДія заради Дітей” Ксенія Дичко.

Сьогодні, 7 липня, у центрі позашкільної освіти відбулося свято Івана Купала. На заняттях дітлахи робили віночки із звітів та вогнище із паперу. А потім всі дружньо з викладачами водили хоровод та стрибали через вогнище.

Аби дізнатися графік занять та записатися на заняття – потрібно зареєструватися за посиланням.

Атмосферу сьогоднішнього заняття можна відчути, переглянувши відео:

Вадим Оксенчук

Нагору