Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

5 настільних сімейних ігор для веселих вихідних

Щоб вихідні минули цікаво та весело, ми підготували добірку з 5 настільних ігор, які сподобаються усій родині.

Пише Інформатор.

Монополія

Репутація цієї настільної гри як най-найнепохитнішої ось уже кілька десятиліть! І не дарма! У неї грають дорослі, але це прекрасна настільна гра для дітей також.

Причина – в побудові особливих взаємин між гравцями. Тут можна об’єднатися по парам, можна грати самому, а можна і в тріо.

Класична монополія розрахована на чотирьох гравців.

 

Скрабл

Це класична настільна гра, яка вимагає складання слів за допомогою фішок-букв. Якщо ви шукаєте цікаві настільні ігри для всієї родини – вам точно сподобається ця.

Завдання гравців – складати слова і розташовувати їх на поле таким чином, щоб захопити клітини з найбільшою кількістю очок.

Вибухові кошенята

Гра сподобається і підійде для всіх: від дітей через прості правила до затятих гравців завдяки великій кількості варіантів розгортання подій.

Кожна партія гри тримає в напрузі всіх гравців та дозволяє весело та цікаво проводити дозвілля усією сім’єю. А завдяки компактним розмірам гру завжди легко взяти з собою в гості до родини.

 

UNO (Уно)

Це карткове доміно знали ще в тридцятих роках ХХ століття під назвою “Мау-Мау”.  Це суперова гра для усієї родини. Правила гри доволі прості, що дає можливість швидко опанувати сенс гри.

Гра підійде як і для дорослих, так і для дітей. Тривалість раунду не обмежена в часі, адже залежить тільки від вашої фортуни.

Твістер

У твістер грають на підлозі або на землі. На полі зображені великі кольорові круги (червоний, жовтий, синій, і зелений) в чотири ряди по шість штук в кожному. Спеціальна рулетка прикріплена до квадратної дошки і служить генератором випадковості.

Рулетка розділена на чотири секції: права нога, ліва нога, права рука, і ліва рука. Кожна секція підрозділена на чотири кольори.

У грі на двох учасники не можуть одночасно ставити руку або ногу в один і той же круг. Тому цю гру потрібно грати у колі всієї сім’ї.

Гра подарує вам незабутні емоції на увесь вечір.

Інформатор бажає вам обрати гру до душі та весело провести вихідні у колі родини.

Нагору