Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям 15 липня

Сьогодні – п’ятниця! Тож пора подумати, як закінчити свій робочий тиждень.

Радить Інформатор.

Провести день можна з користю і при цьому трохи розслабитися перед вихідними. Тому читайте, куди можна піти цього дня:

  • Нетворкінг для внутрішньо переміщених жінок

Програма нетворкінгу передбачає обговорення проблем адаптації внутрішньо переміщених жінок у місті Івано-Франківську та області, можливостей учасників заходу щодо соціальних виплат, отримання житла, харчування, пошуку роботи, організації бізнесу (перенесення бізнесу), медичного обслуговування, транспорту, комунікацій.

Також представники бізнесу під час заходу презентують пропозиції щодо працевлаштування для внутрішньо переміщених жінок у місті Івано-Франківську та області.

Час: 10:30

Місце проведення: Бізнес-інкубатор ІФНТУНГ, вул. Північний бульвар, 7 Б

  • Відкриття Центру просування інноваційної науки

InnoSciPromo буде відкрито на базі наукового містечка “Нова Енергія”.
Центр стане інноваційною платформою для людей, які досліджують і вивчають енергоефективні технології, а також розробляють власні рішення кліматичних проблем за допомогою сучасного обладнання та програмного забезпечення.

Під час заходу ви зможете відвідати виставку нових експонатів у центрі InnoSciPromo: “Музична котушка Тесла”, “Колиска Ньютона”, “Дзеркальна кімната да Вінчі”, “Стійкість рук і увага”, “Смішне дзеркало”, “Людина-батарейка”, “Зубчастий механізм”, “Оптичні ілюзії”, “Магія звуку” та інші.

Час: 15:00

Місце проведення: Наукове містечко “Нова Енергія”

  • [НЕ]типова презентація книжки Максима Залевського

НЕзвична презентація книжки Максима Залевського “По той бік успіху”, де дізнаєтеся ціну “успішної успішності” і поговорите про те, чи варто писати книжку, коли хочеться розказати…

Час: 18:00

Місце проведення: Urban Space 100

  • Екскурсія “Секс і місто”

У старому Станиславові були публічні будинки, а 100 років тому місто мало свої пристойні і не зовсмі райони. Екскурсія “Секс і місто” від Дім Мулярових продовжує збирати публіку. Інформація екскурсії для більшости нова, адже довший час краєзнавці оминали табуйовану тему.

Вартість – 200 грн. Попередня реєстрація за посиланням.

Час: 18:30

Місце проведення: “Дім Мулярових”, вул. Чорновола, 5.

  • WARНЯКАННЯ. Антон Слєпаков та Андрій Соколов

Проєкт WARНЯКАННЯ від Антона Слєпакова (ВГНВЖ, иДМГ) та Андрія Соколова (walakos) — це мистецький спосіб документування і терапії. А ще можливість залишитись людиною, не захлинутись в чорному потоці ненависті, не збожеволіти, бачачи, що ці нелюди роблять з нашою країною. І, що важливо, — фінансова можливість допомогти нашій армії та волонтерам.

Час: 18:30

Місце проведення: Підземний Перехід Ваґабундо

Анастасія Стецькович

Нагору