Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Франківщині зафіксували два випадки наркотичного сп’яніння 

На Івано-Франківщині під час вечірньої зміни, 15 липня, патрульні виявили два випадки незаконного обігу наркотичних речовин. 

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу Патрульної поліції області.

Перший випадок правоохоронці зафіксували в Івано-Франківську на вулиці Л. Курбаса. Вони зупинили автомобіль “Ford”, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

За кермом був з 28-річним водій, який мав ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти перевірку алкотестером – водій відмовився. Також правоохоронці встановили, що порушник водив автівку незаконно, адже рішенням суду був позбавлений водійських прав.

Патрульні згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку та виявили речовину білого кольору, ймовірно наркотичну.

Другий випадок патрульні виявили в селі Поляниця. правоохоронці зупинили автомобіль “BMW”. За кермом був 33-річний чоловік, що мав ознаки сп’яніння. Пройти перевірку алкотестером – цей водій також відмовився.

При поверхневій перевірці авто – виявили згорток з невідомою речовиною білого кольору та трав’янистою речовиною зеленого кольору.

В обох цих випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

На водіїв-порушників склали адміністративні матеріали згідно ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та ст. 126 (Керування без відповідних документів).

Нагору