Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що подивитися франківцям недільним вечором: добірка фільмів

Нова добірка фільмів для наших любих читачів. Цього разу жанр – фантастика. І повірте, там є що переглянути 🙂

Про це пише Інформатор.

Ми підготували невеличкий список фільмів, які, на нашу думку, варто переглянути.

Тож вмощуйтеся на улюблених кріслах, диванах або ліжечках. Вмикайте ноутбуки чи телефони і обирайте те, що вам до душі.

Складно уявити фантастику без кіновсесвіту від Marvell та DC. Ох ця одвычна боротьба фанатів… То що ж крутіше? перший кіновсесвіт чи другий? Вже чекаємо ваших коментарів у фейсбуко-телеграмних наших публікаціях. Ну а ми починаємо:

“Месники”

О так, ця серія фільмів дійсно варта вашої уваги. Особливо останні частини “Месники. Війна нескінченності” та “Месники. Фінал”. Радимо вам не поспішати шукати саме ці фільми, а почати переглядати всі частини (а їх там 4):

“Месники”.

“Месники. Ера Альтрона”.

Месники. Війна нескінченності”.

“Месники. Фінал”.

Якщо коротко про сюжет, то це фільми про команду супергероїв: Капітан Америка, Залізна людина, Халк, Чорна вдова, Тор (це якщо брати саме основних героїв, бо після 2 фільму їх з’являється трохи більше). Ця команда билися з такими ворогами, здолати яких поодинці не міг жоден супергерой.

Для інтриги розповідати про усі фільми не будемо, але напишемо про перших “Месників”:

“Месники” – брат Тора (Асґардський бог грому та блискавки, має молот “Мйольнір”, який допомагає йому боротися зі злочинністю) Локі укладає угоду з повелителем інопланетної раси, відомої як Чітаурі: в обмін на Тессеракт— невичерпне джерело космічної енергії, що має кубічну форму. Чітаурі в обмін на це нададуть для Локі армію, аби захопити Землю. І починається… Збирається команда супергероїв, яка фактично ніколи раніше не працювала разом. Вони починають захищати землю.

Звичайно ж, куди ж без конфліктів всередині команди, зрадників, вбивць жертв і таке інше. Протягом усієї саги їх буде багато, тому фільми не залишать нікого байдужими.

Окрім цього, про кожного з  супергероїв є 2 а то й 3 фільми, які теж варті уваги.

Словом, якщо з першого фільму ви відчули любов та нестримне бажання дізнатися, що ж буде з цією командою супергероїв, то кілька вікендів забезпечені переглядом фільмів.

“Інтерстеллар”

Ця стрічка без перебільшення варта уваги. Фанатам космосу, квантових стрибків, та усього космічно-фізичного точно буде про що поговорити з друзями. Тут і про пожертву і про вибір людини, про емоції, зриви, обман, стосунки.

Це американсько-британський науково-фантастичний кінофільм від того самого режисера Крістофера Нолана, який створив фільми “Початок”, “Дюнкерк” і ще купу класних робіт.

Фільм розповідає про людей, що хочуть вижити. Картина потребує того, аби під час перегляду глядачі думали та міркували. Бо все не просто так.

На Землі засуха, зерно померло 8 років тому, поля засаджують лише кукурудзою, якій теж не довго залишилось. Армія розформована, всі кошти йдуть на спроби хоч якось зберегти джерела їжі, та ще й щодня по світу ходять пилові бурі. На Землі більше не можна залишатись. Головний герой стрічки Купер, колишній пілот NASA у відставці вирощує все ту ж кукурудзу, возить дітей до школи, та ремонтує свої поламані комбайни.

Не дуже весело, погодьтесь, але все різко змінюється, коли йому пропонують очолити, останню експедицію NASA, щоб, звісно ж, врятувати все людство, бо десь біля Сатурна було знайдено просторово-часову аномалію. І ця аномалія дає можливість відправитися за мільйони світових років в інші світи, аби знайти саме ту планету для життя.

 

“Аквамен”

А тепер переходимо до всесвіту DC. Цікавий та епічний фільм від творців є “Аквамен”. Увесь фільм є персональною історією, яка розповідається закадровим голосом Аквамена. Ця картина про супергероя, який може дихати під водою , телепатично спілкуватися та керувати всіма формами морського життя, а також плавати на великих швидкостях . Ще він має надлюдські сили – швидкість , витривалість і довголіття  – все це результат адаптації його тіла для знаходження захищеним під величезним тиском океанських глибин.

Фільм також має свої сюжетні повороти та епічні сцени. Тож якщо ви фанат усього морського та мріяли телепатично поспілкуватися з акулами чи китами, вам однозначно треба переглянути Аквамена.

 

Всі фільми по-своєму унікальні та захоплюючі. Радимо переглянути усі, але вирішувати вам. Чекаємо відгуків про стрічки у наших профілях.

Гарного перегляду! Ваш Інформатор Івано-Франківськ.

Нагору