Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Сьогодні день торта: добірка інста-смаколиків

Сьогодні, 20 липня, святкують Міжнародний день торта. Свято цих “солоденьких” смаколиків присвячене дружбі та миру між людьми. Як би це дивно не звучало, але тортики й справді об’єднують, зміцнюють та підсилюють стосунки. 

Пише Інформатор. 

У цей чудесний день ми вирішили трішки потішити наших читачів солодкими “красенями” з інстаграм-сторінок нашого міста. Чи знали ви, що в Івано-Франківську цих смаколиків досить таки багато? Якщо ні, то пропонуємо вашій увазі смачніші із найсмачніших.

Ось такий “Дитячий смугастик” від @furiya_s_venchicom.

Мусовий бублик з начинкою “Caribbean” вагою 1,1 кг. В декорі використали шоколадні кульки та звірятка маршмелоу.

Вашій увазі неперевершені двох- та трьох’ярусні торти від @lavanda.cakee .

Ніжно-кремовий парус тішив око у морській атмосфері. Не менш ексклюзивним є солідний красень з короною з Ізомальоту, декор чорний велюр, античне та сусальне золото дає неперевершений вигляд. Також є такий весняно-ніжний торт з нижнім ярусом у формі шестикутника.

А ось і популярні бенто-тортики, які цьогоріч підірвали увесь інтернет. Виготовляє ці красені @sweet.fan.ua.

Що ж таке бенто-тортик? Це мініторт, який призначений для однієї людини. Вага такого смаколика приблизно 300-400 грам. Для дизайну найчастіше використовують милі креативні написи.

Ну і, звісно, який справжній день народження у малечі, без тортика з улюбленим персонажем з мультфільму. Приготувала  @timkivmiroslava.

Дизайн тортів абсолютно їстівний – вони виготовлені з мастики.

Ну і закривають нашу добірку тортів, ось ці, на перший погляд, “прості” красені, проте це не так. Вони ваблять своєю естетикою.

Приготувала цей неперевершений медовик та наполеон @anyasscakes.

Інформатор бажає вам спокійної та солодкої ночі.

Вадим Оксенчук

Нагору