Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківськ прощався з героєм, що загинув на фронті

Сьогодні, 22 липня, пройшла церемонія прощання з івано-Франківським військовослужбовцем, який загинув на фронті. 

Повідомляє Інформатор.

Чоловіка звати В’ячеслав Тушний. Він народився 1991 року в Івано-Франківську. Закінчив школу №3 Івано-Франківська. Пізніше – коледж електронних приладів. Працював сушистом у одному з барів міста. Брав участь в АТО, а після цього працював у приватній охоронній фірмі. У лютому 2022 року пішов у територіальну оборону. Згодом продовжив службу в лавах наших захисників, отримав тяжку травму.

Помер 18 липня 2022 року в лікарні.

На церемонії прощання було близько 30 людей. Вона проходила у франківському Будинку смутку. Прощалися з воїном його родина, друзі та військові.

“Він зумів виконати ту четверту Божу заповідь, яка стосується сім’ї та Богом даної нам землі. Те, що у нас є, – від наших дідів прадідів. Що було втримане та збережене великою ціною. Ціною власного життя, яке він віддав за нас, за незалежну Україну. Він захищав своїм героїзмом, не боявся перешкод. Він любив наше місто та державу усім серцем. Воно палало патріотизмом та любов’ю до українського народу. Нехай воїн та герой нашого краю В’ячеслав буде для нас героїчним прикладом реалізації доброго морального виховання, відданій любові до родини, друзів, свого народу та нашого міста”, – сказав один із священників під час молитви.

 

 

В’ячеслав мав вірного друга собаку, який зображений з ним на фотографії.

Інформатор поспілкувався з жінкою, яка знала воїна. Вона говорить, що він віддав їй свого собаку:

“Пес нічого не їсть уже протягом 3 днів. Він відчуває, що щось сталося. Що вже немає Слави”.

В’ячеслав – Герой України та нашого Прикарпаття. Нехай на небесах у нього все буде добре. Вічна пам’ять Герою.

Читайте до теми: Франківськ прощатиметься із загиблими захисниками

Артем Тригуб

Нагору