Івано-Франківськ До сайту

У Франківську безкоштовно роздавали італійську піцу

Сьогодні, 23 липня, іноземні волонтери безкоштовно пригощали піцою усіх бажаючих біля Архікатедрального собору Воскресіння Христового УГКЦ Івано-Франківська.

Пише Інформатор.

Акція пройшла від міжнародної організації БО «Siobhans Trust». Волонтери подолали більше кількох тисяч кілометрів, аби усіх бажаючих пригостити піцою.

Добродії об’єдналися з різних країн для того, аби підтримати нашу державу у цей складний час.

 

Інформатор поспілкувався з волонтеркою Дженіфер. Вона зі Сполучених Штатів. Розповідає, що ця акція не тільки про безкоштовну піцу:

“Ця для того, аби подарувати щастя та радість в першу чергу дітям. Вони на це заслуговують”.

Також Дженіфер додала, що вони були ще у декількох містах України:

“Ми об’їхали Одесу, Миколаїв. Також були у Львові. Також плануємо приїхати до ще низки міст що хнаходяться на півдні та заході України”.

Дженіфер розповідає, що у їх спільноті є волонтери з усього світу:

“Найбільше волонтерів з Великої Британії. Також багато з Канади, Сполучених Штатів Америки. Є волонтери з Австралії, Франції, Ірландії. Ми хочемо показати, що ми все бачимо. Нам не байдуже. Ми з вами. Ми піклуємося та любимо вас. Ми хочемо допомагати, і робимо все що у наших силах”. 

Юля прийшла на частування з сином. Говорить, що всы пыци дуже смачні, але найбільше їй сподобалася саме сирна:

“Можливо через те, що я більше люблю піцу на білому соусі. В першій багато ковбасок, що сподобається чоловікам. Взагалі дуже гарно, що таке у нас у місті відбувається. Це чудова ініціатива”.

Інформатор також вирішив спробувати піцу. Простоявши півтори години у черзі, таки вдалося спробувати її. Піца чудова як на вигляд так і на смак.

Ми також підготували для вас відеоматеріал, аби ви також трошки побули на частуванні. Гарного перегляду 🙂

До речі, якщо ви бажаєте себе “побалувати” чимось смачненьким, то рекомендуємо спробувати приготувати тарт з сиром та карамелізованими яблуками. Це дууууже смачно.

Ще сьогодні на території міського озера пройшли благодійний турнір з пляжного волейболу та біговий флешмоб “Біжу за Азовсталь”.

Артем Тригуб