Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Біжу за Азовсталь”: на міському озері відбувся біговий флешмоб

Сьогодні, 23 липня, у Івано-Франківську відбувся благодійний біговий флешмоб на підтримку захисників “Азовсталі”. Дистанцію, яку повинні подолати бігуни – 3 км.

Пише Інформатор.

“Ми дуже приємно здивовані, ми не думали що стільки людей приєднається. До нас долучаються різні громадські організації, тому що це не тільки спортивний захід, а все ж таки більш соціальний. Ми цим заходом хочемо підняти питання про наших захисників, які перебувають в полоні, хочемо підняти це питання на міжнародному рівні”, – співорганізатор заходу Володимир Юрчук.

“Біжу за Азовсталь” – це світовий біговий флешмоб, ініційований Асоціацією родин захисників “Азовсталі”. Головною метою забігу є  привернення уваги світу до оборонців Маріуполя та пришвидшення їхнього визволення з полону.

На флешмоб прийшли більше сотні людей. Усі з великим бажанням фотографувалися і постили у соціальні мережі.

“Я взагалі не займаюся бігом. Але побачила сьогодні цю благодійну акцію і вирішила взяти участь. Це всім нам зараз болить, ми вирішили підтримати, ми не могли не прийти”, – учасниця марафону Альона.

“Я переконаний, що сьогодні ми посилимо цю дистанцію. Для нас це ненадовго складно, адже є люди які віддають набагато більше. Це дуже круто, що сьогодні прийшло стільки молоді. Люди в такий спосіб підтримують і наша нація почне розуміти, що здоров’я це найголовніше. Також ми прийшли ще з однією метою – це пам’ятати та підтримувати наших захисників, які баряться за цілісність нашої держави”, – учасник флешмобу Іван.

Після завершення заходу усім учасникам пропонували зробити своє фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal.

У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв – оборонців Маріуполя, збуривши хвилю уваги до захисників “Азовсталі”, що є вкрай важливим для їхнього повернення додому.

Вадим Оксенчук

Нагору