Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Вічевому майдані триває благодійний ярмарок

Сьогодні, 23 липня, у Франківську на Вічевому майдані відбувається культурно-мистецька патріотична акція “І піснею, і словом наблизим жадану перемогу” на підтримку військових.

Повідомляє Інформатор.

Родзинкою цього заходу є фотозона над якою волонтери працювали майже тиждень. Сфотографуватися біля цього витвору мистецтва зібралося багато охочих.

Організатори заходу приїхали з Калуша. Кажуть, що франківці чекали на них і запрошували, аби зробити світлини на фотозоні та придбати смаколики.

Також на ярмарку представили смаколики та рукодільні вироби від калуських кондитерів.

“Ми усі тут зібралися аби допомогти нашим хлопцям і зібрати якомога більше коштів. Також у нас є мед з домашньої пасіки, і мальовані футболки, шпильки, брошки. Це все ручної роботи. Всі майстри дружньо зібралися і робили з любов’ю”-, розповідає організаторка Марічка Каназирська.

Також на заході є музичний супровід. Виступають зразковий театр пісні “Harmony” та студенти, випускники Фахового коледжу культури і мистецтв м. Калуш.

“Головною метою сьогодні є збір коштів для окремого стрілецького батальйону військової частини А4221. Якщо ж сьогодні вийде зібрати більше коштів у нас відкриється наступний збір для грузинського батальйону. У нас багато є запитів і багато хлопців, яким потрібна амуніція”, – наголошує організаторка Кароліна Козак.

Захід триватиме до 17:00. Встигніть щось придбати, тим самим підтримати наших захисників. Разом до перемоги!

Вадим Оксенчук

Нагору