Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Сімейні фільми на вихідні: добірка найцікавішого

Обрати цікавий фільм для усієї сім’ї – завжди проблематично, адже потрібно врахувати вікову категорію кожного – від батьків до найменших дітей. Але для наших читачів ми завжди раді підготувати найкраще з найкращого. Читайте у матеріалі.

Інформатор ділиться з вами найцікавішими сімейними фільмами.

Відкриває нашу добірку захоплива сімейна комедія “Патрік”. Фільм було знято у Великій Британії.

На перших хвилинах комедії вам може здатися, що вона нудна та нецікава, але це далеко не так. Сюжетна лінія побудована на двох персонажах – Сарі та песика Патрік, які ніяк не можуть здружитися.

Рідна бабуся-мільйонерка Сари після своєї смерті залишила онучці лише песика. Та найцікавіше те, що Патрік приніс неабияке багатство Сарі. Але яке те багатство – зможете дізнатися лише тоді, коли переглянете фільм.

Також фільм є не лише цікавим, але й корисним. Там піднімаються дуже багато актуальних тем сьогодення. Головною із них є любов до тварин.

Наступним не менш цікавим для усієї сім’ї є фільм “Король Лев”. Фільм розробили у США.

Цей фільм повністю відтворює мультик, який ми дивилися в дитинстві. Події відбуваються в африканській савані, там народжується майбутній правитель звірів – Сімба.

Фільм є досить чутливим та цікавим водночас, режисери підняли тему життя та смерті. Також деякі сцени є досить повчальними як і для дітей, так і для дорослих.

Реалістична анімація фільму, залишить після себе ефект “вау”, тому що все зроблено на високому рівні, наче справжня савана.

Проблему дружби також піднята у фільмі: впродовж усього сюжету Сімбу оберігають Тімон та Пумба, який ми пам’ятаємо ще з мультфільму.

Ще один цікавий сімейний фільм – “Чаклунка”. Фільм було знято у США, в якому взяла участь славнозвісна зірка Голлівуду – Анжеліна Джолі.

“Ухххх”, – саме такі емоції від цього фантастичного фільму, адже сюжет є непередбачуваним та цікавим. Всі ми читали в дитинстві казку про сплячу красуню та жахливу відьму, яка зачарувала принцесу. Так, фільм саме про цю історію – історію одного королівства.

Тільки у фільми ми дізналися, як саме добра фея Маліфісента стала злою чаклункою. Тема любові дуже виражена у сюжеті цього фільму. Але ж всі ми знаємо, що любов буває різною.

Цей фільм для тих, хто хоче на пару годин переміститися у світ магії, і стати свідком нової історії життя принцеси Аврори. До речі, фільм “Чаклунка” має другу частину, але про неї пізніше.

А тепер фільм для фанатів Поттера, його назва “Фантастичні звірі і де їх шукати”. 

Продовження історії магів, але з іншою сюжетною лінією. Цей фільм для тих, хто засумував за Поттером, і тих хто хоче поринути у світ магії з іншої сторони.

Фільм для усієї сім’ї, адже він сподобається як батькам, так і дітям. Сюжет є непередбачуваним, захопливим та таємничим.

Історія фільму починається із знайомства з Ньютом Скамандером, який приїхав в місто спеціально для того, щоб виконати секретну місію. Далі він зустрічає магла, який допомагає йому перемогти… ой “тссс”. А це вже – дивіться у фільмі.

Ну і закриває нашу добірку веселий фільм “Смурфики”. Стрічку було знято у США.

Маленькі сині чоловічки вам сподобаються з перших хвилин. Фільм цікавий, кумедний та захоплюючий.

Рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, смурфики опиняються в Нью-Йорку. На них чекає важкий шлях, аби потрапити назад, до свого рідного села. Проте чи вдасться ним вибратися з реального світу, дивіться у фільмі.

Любов, співчуття, щирість, доброта, хоробрість – все це присутнє у цьому сімейному фільму.

Гарного перегляду та веселих вихідних!

Нагору