Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У парку Шевченка триває ярмарок

Сьогодні, 31 липня, не зважаючи на дощик у Івано-Франківську в паршу Шевченка біля сцени проходить благодійний ярмарок на підтримку наших захисників. 

Пише Інформатор.

Ярмарок є багатогранним, тут ви зможете купити різноманітні солодощі домашньої випічки, скоштувати щойно приготовлений борщ, також посмакувати натуральним лимонадом. Також родзинкою ярмарки є головні убори ручної роботи, української тематики.

Вироби з бісеру, зв’язані капці, футболки з українським принтом, кулони – це все також можна придбати.

У заході взяли участь вісім яскравих та цікавих благодійних організацій, а саме:

  • ГО “Нові крила”;
  • Ліцей №10;
  • Маскувальні феї;
  • ВЦ “З Україною в серці”;
  • ГО”Об’єднані любов’ю”;
  • ВЦ”Станіславський борщ”;
  • БО “Екологічно-правовий конгрес”;
  • Письменниця з Харкова Людмила Охріменко.

“Всі учасники ярмарки займаються виробництвом якоїсь продукції. До прикладу ми робимо наколінники, маскувальні костюми та шиємо дощовики, рукавиці. Також представники інших організацій шиють сорочки, головні убори. Сьогодні головною ціллю є збір коштів на матеріали, за допомогою яких ми потім допомагаємо наших воїнам”, – розповідає організатор ярмарку Михайло Тумир.

“З першої п’ятниці повномасштабного вторгнення ми розпочали плести сітки на території одного з ліцеїв міста. Наразі у нашій команді 20-30 людей. Але нам потрібна допомога, тому сьогодні однією з наших цілей – наголосити на тому, що нам потрібні люди. Також збираємо кошти на тканину, адже її завжди не вистачає”, – наголошує розповідає представниця спільноти “Маскувальні феї” Олена Миколин.

“Ось така сітка як на фото – плететься 5 днів, а на фронті згорає за 5 хвилин. Тому підтримка кожного нам дуже важлива, навіть 30-50 хв вашого часу, зможуть допомогти нашим захисникам”, – розповідає представниця спільноти “Маскувальні феї” Олена Миколин.

Якщо у вас з’явилося бажання та час, телефонуйте та допомагайте: +38 066 8188 488.

Разом до перемоги. Слава Україні!

Нагору