Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Мультитест на 600 | історія успіху прикарпатської випускниці Наталі Фенчишин

Випускниця Снятинського ліцею імені Антона Лотоцького Наталя Фенчишин блискуче склала мультипредметний тест – на 600 балів. Це максимальний результат, якого можна було досягнути. Як їй це вдалося?

Про це розпитав Інформатор.

Наталі подобається вивчення іноземних мов, зокрема, французької. Після того, як цей предмет перестали викладати в школі, дівчина стала вивчати цю мову самостійно. Згодом підтвердила свої знання на тестуванні. А ще Наталя брала участь у конкурсі читців Шевченка… французькою.

У школі випускниця любила вивчати гуманітарні науки, тому постійно брала участь в олімпіадах і конкурсах. Готуватися до цих конкурсів Наталі подобалося більше, ніж дивитися вдома серіали.

“До тесту я готувалася два роки. Зокрема, з математики. До інших предметів – за рік. Вчилася на онлайн-курсах, а ще мені дуже допомогли уроки нашої класної керівниці. У квітні нас попередили про НМТ, я зрозуміла, що треба змінювати графік. До історії я не готувалася. Тож мені потрібно було її вчити“, – розповідає Наталя.

Їй вдалося правильно розподілити час і на науку, і на дозвілля. Тож до ночі вона не просиджувала за конспектами.

“У червні я приділяла математиці мінімум шість годин, бо були прогалини, і треба було наздоганяти. Українську я вивчила завдяки олімпіадам і конкурсам, а історію встигла полюбити за три місяці. Перед сном я повторювала конспекти”, – каже випускниця.

Тож в останній день перед тестом Наталя просто відпочивала і набиралася сил. Дівчина каже, очікувала на високий результат, але не на стільки.

Наталя планує вступати на англійську та французьку мови – у КНУ чи “Києво-Могилянську академію”.

“Українцям треба будувати Україну. Ніхто це не зробить, крім нас. Про закордон я взагалі не думала. Розумію, що ми – майбутнє України, тому нам слід продовжувати жити тут, робити її найкращою”, – вважає Наталя.

Побажаймо їй успіхів!

Софія Сіренко

Нагору