Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що думають франківці про ін’єкції краси та пластичну хірургію | опитування

Якщо раніше до “уколів краси” чи пластичної хірургії вдавалися жінки старшого віку, то зараз ця тенденція “омолоджується”. Серед процедур, які пропонують зробити косметологи та хірурги: збільшення губ, контурна пластика обличчя, розгладження зморшок, підтяжка повік тощо.

Пише Інформатор.

Хтось позитивно ставиться до кардинальних змін у зовнішності, хтось проти будь-яких втручань. Утім, кожен сам має право вирішувати чи варто робити зміни у своїй зовнішності чи ні. Цієї ж думки дотримується більшість мешканців Івано-Франківська.

Журналісти Інформатора опитали хлопців, дівчат і людей старшого віку щодо їхніх поглядів на зміни в тілі за допомогою різних препаратів.

“Що стосується мене, то не дуже би хотіла собі щось штучне вставляти. Але вважаю, що кожна людина має свій вибір і вона вирішує сама, що їй робити”, — розповіла мешканка Івано-Франківська.

“Якщо для дівчини критично, вона відчуває якісь ментальні незручності чи в неї якась фізіологічна вада, то хай робить. Не бачить жодних проблем”, — відповів франківець.

Більше дивіться у відео:

Анастасія Стецькович

Вадим Оксенчук

Нагору