Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У НФК “Ураган” старі-нові гравці

Сьогодні, 16 серпня, в Івано-Франківську представили нових гравців НФК “Ураган”.

Повідомляє Інформатор.

Контракт підписали з трьома гравцями – Микола Микитюк, Петро Шотурма та Ігор Корсун.

“Було приємно почути пропозицію від клубу. Не вагаючись я приєднався і радий, що я в цьому клубі. У нас цілі завжди були максимальні, тому будемо йти до третього чемпіонства”, – сказав Петро Шотурма.

Перший місяць повномасштабної війни він пробував в окупації в Херсоні, опісля ще місяць приходив до себе і аж тоді почав тренуватися. Спершу були індивідуальні тренування, а потім в команді. Сподівається, що “Ураган” стане ще сильнішим.

Ігор Корсун раніше виступав у клубі. Каже, емоції позитивні. Важко, бо в Україні війна, але слід зробити максимум, щоб стати чемпіонами. На його думку, чемпіонат треба проводити попри війну, якщо ні – це буде кроком назад.

Микола Микитюк мав однорічну паузу. “Дуже приємно багато позитивних емоцій, які хочеться повернути. Завдання ставимо високі, проблем адаптацією в колективі не буде”, – каже він.

Тренер “Урагану” Юрій Іванишин каже, в команді раді раді поповненню і впевнені, що гравці допоможуть розвиватися команді і підкорювати нові вершини. Зараз “Ураган” готується до турніру у Львові та нового чемпіонату України. Наразі турніри проводяться без глядачів.

Нагадаємо, 13-14 серпня в Івано-Франківську розпочався відкритий турнір з футзалу на відкритих майданчиках.

Софія Сіренко

Нагору