Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як будуть відбуватися заходи до Дня Незалежності

Цьогоріч 24 серпня українцям рекомендують бути особливо обережними через можливі обстріли з боку росії. 

Пише Інформатор з посиланням на Світлану Онищук.

Голова Івано-Франківської ОВА зазначає, що з нагоди святкування Дня Незалежності кожного року проводять багато урочистих заходів, концертів, акцій, щоб показати цілому світу єдність і любов до рідної землі.

Цьогоріч 24 серпня пройде в умовах воєнного стану через напад росії.

“росія не відмовляється від свого наміру знищити нас як націю. Через величезні втрати серед своїх військових вони намагаються залякати мирне населення України, обстрілюючи наші області реактивними ракетами. За інформацією командування повітряних сил Збройних Сил України, українцям слід бути особливо обережними під час відзначення Дня Незалежності“, — повідомляє Світлана Онищук.

Очільниця наголошує, що росія нарощує свою зброю, існує також загроза ракетних обстрілів з боку білорусі. На її території спостерігається переміщення військ, а також перевезення боєкомплектів, ракет “Іскандер” та інших.

З огляду на це, цього тижня під час засідання ради оборони області було прийнято рішення не проводити масових заходів у період відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності (23 і 24 серпня). А усі заходи з обмеженою кількістю людей проводити біля сховищ і укриттів.

Інформатор закликає бути обачними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагору