Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Близько 800 закладок на мільйон. На Прикарпатті затримали наркозлочинців

За минулий тиждень прикарпатські поліцейські вилучили наркотиків та психотропів на понад мільйон гривень у місцевих мешканців. Наразі триває досудове слідство за всіма правопорушеннями.

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу поліції області.

1. 18 серпня у Франківську працівники поліції затримали 22-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики через свій телеграм-канал. За даними слідства, порушник на території області розставив понад 640 закладок із психотропною речовиною “амфетамін”.

У ході розслідування поліцейські вилучили більше 20-ти “закладок”, які направили на експертне дослідження.

2. 19 серпня в області виявили 29-річну жінку, яка також причетна до незаконного обігу наркотичних засобів. Поліція встановила, що жінка отримала “наркопосилку” через поштове відділення.

Під час огляду відправлення було виявлено поліетиленовий пакет, а в ньому – речовину, схожу на “канабіс”. Це все було запаковано в упаковку з-під корму для тварин.

3. 22 серпня у Франківську працівники поліції затримали 39-річного чоловіка під час збуту наркотиків. Він не лише збував наркотичні речовини, а й вирощував їх, аби продавати.

Під час обшуку в помешканні чоловіка вилучили майже пів кілограма “марихуани” та таблетки, які містять психотропну речовину. А на присадибній ділянці виявили посів конопель.

Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

4. 23 серпня у Франківську затримали 19-ти та 18-ти річних місцевих мешканців, які здійснювали збут наркотиків через Інтернет. Під час слідства, правоохоронці виявили у хлопців упаковки з-під соку. В кожній було замасковано більше сотні закладок: з “амфетаміном”, “метамфетаміном”, таблетками “екстазі”, “канабісом” та ЛСД.

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами чорного ринку сягає понад 120 тисяч гривень.

Вже за кілька годин, 23 серпня, поліцейські зупинили 19-річного чоловіка. Він отримав “наркопосилку” на одному із поштових відділень. Під час огляду – виявили “амфетамін”. Загальна вага вилученого – понад 2 кілограми, вартістю понад 800 тисяч гривень.

Нагору