Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Турнір з професійних видів спорту проходить у Франківську: збирають на допомогу ЗСУ

Сьогодні, 27 серпня, на території Палацу Потоцьких проходить благодійний турнір з декількох видів спорту. Організатором турніру є благодійна організація “Віра і вчинки”, яка постійно влаштовує спортивні заходи на території палацу.

Про це пише Інформатор.

Ми поспілкувалися з керівником благодійної організації Василем Стрембіцьким. Він розповів, що цього разу формат заходу вирішили змінити, так як раніше організовували ярмарки з додатковими спортивними заходами. Відтепер він буде суто спортивним:

“Ми зробили турнір більш професійним і вирішили залучити дітей та їхніх батьків, щоб це було видовищно для всієї родини”.

Також Василь розповів про те, які змагання сьогодні будуть:

“Зараз змагаються каратисти. Після них планується “строгий підйом штанги на біцепс”. Це змагальний варіант від Федерації WPA. Це світова організація, яка приїхала до нас і для спортсменів організовує це дійство. Також будуть три поєдинки з Армреслінгу серед професіоналів. Хлопці – чемпіони світу, Європи, України будуть змагатись між собою. Ще плануємо провести 9 поєдинків серед професіоналів по MMA. Буде дуже видовищне дійство“.

Вхідним квитком для глядачів на турнір є благодійний внеснок у 100 гривень. Це кошти підуть на допомогу ЗСУ. Їх планують передати 75-му батальйону.

Також всі бажаючі зможуть придбати смаколики, аби перекусити. І постріляти в тирі на території заходу.

Інформатор побував на турнірі і провів трансляцію. Залишаємо на неї посилання.

Турнір відбуватиметься до 19:00, тож якщо ви маєте бажання побачити змагання професійних спортсменів та допомогти нашій армії, приходьте на територію Палацу Потоцьких.

Читайте до теми: У Франківську бігли за загиблих на війні Героїв України.

Артем Тригуб

Нагору