Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатський пенсіонер відлупцював мотикою бабусю

На Прикарпатті суд визнав винним 76-річного чоловіка, який умисно відлупцював мотикою бабусю. Чоловік повинен сплатити штраф в розмірі 850 гривень.

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області.

За даними слідства, чоловік перебував в Калуші на дачному масиві, де зустрів жінку з якою розпочався конфлікт. Після чого, пенсіонер умисно наніс удар дерев’яною частиною мотики по обличчю потерпілої. Жінка отримала забійну рану брови, синець верхньої та нижньої повіки ока.

У суді порушник пояснив це так: бабуся підійшла до будинку чоловіка та почала дивитися на малину. Він підійшов до жінки ззаду і сказав їй, що нема на що тут дивитися. Після чого, потерпіла розвернулася та вдарила його в щоку, від чого він відійшов на пару кроків назад, а тоді знову хотіла на нього напасти, тому, він щоб захисти себе, вдарив її мотикою і попав у брову.

Він не збирався битися, а тільки хотів захистити себе.

Читайте також: Суд покарав прикарпатця, який на майданчику вдарив дитину.

Жінка пояснила, що того дня приїхала з внуком складати сіно. Потім вона пішла до лісу подивитися чи є гриби. Потім вирішила скоротити дорогу додому – пішла через дачу. В цей момент вона почула голос, який кричав їй, що вона тут робить і нащо їй малина. Обернувшись назад – вона отримала по голові, від якого в неї злетіли на землю окуляри. Поки вона шукала окуляри в траві, пенсіонер втік.

На брові жінці наклали три шви.

Суд кваліфікував дії порушника, як умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень, які викликали короткочасний розлад здоров’я.

Нагору