Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У центрі Франківська влаштували благодійну фотосесію на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 14 вересня, на вулиці Лесі Українки в Івано-Франківську влаштували благодійну фотосесію на підтримку ЗСУ.

Повідомляє Інформатор. 

Акцію організовує Департамент молодіжної політики та спорту у партнерстві із ГО “Молодіжний центр “Простір ініціатив” та волонтерами. Усі охочі можуть зробити патріотичне фото на фоні прапора України за донейт, а також отримати приз за правильну відповідь у патріотичній вікторині: канцтовари, пряники, екосумки.

Зібрані кошти спрямують на закупівлю цифрового приладу нічного бачення для 75 батальйону 102 бригади.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Мар’яна Циганин, така акція проводиться не вперше. Те, що закупили за виручені кошти, досі служить військовим на фронті.

“Зараз ми хочемо купити прилад нічого бачення, це наші знайомі, колеги, які на передовій. Друга мета цієї акції така. До нас долучитися підлітки та студенти волонтери, які дуже хочуть робити щось корисне для України. Але в силу свого віку та відсутності досвіду самі організувати не можуть. Ми даємо їм можливість під нашим менторством здобувати досвід організації заходів”, – розповіла вона.

До теми: Молодіжна робота з дітьми-переселенцями: у Франківську реалізували новий проєкт.

За словами волонтерки Катерини Лисенко, волонтерство зараз – важлива справа. Дівчина родом з Сєвєродонецька, приїхала на Франківщину два місяці тому.

“Волонтери – це люди, які розуміють цінність свого внеску в перемогу і не бояться творити зміни. Вважаю, прикарпатці дуже гостинні. Мені хочеться зробити щось корисне для цього міста. Я долучилася до проєкту “24 кроки до успіху”, саме там я дізналася про діяльність департаменту і стала волонтеркою”, – каже Катерина. 

Встигніть відвідати акцію до 14 год.

Читайте також: За два благодійні заходи у Франківську зібрали більше 50000 гривень.

Нагору