Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На кожен смак і кишеню: де і по скільки знайти парасольку у Франківську

У Франківську розпочався сезон дощів, тож найближчого тижня синоптики передбачають опади кожного дня. У такий час найбільше хочеться залишитися вдома, але коли справи не чекають — без парасольки не обійтися. 

Пише Інформатор.

Ми вирішили дізнатися де і за яку ціну сьогодні можна придбати парасолю в Івано-Франківську.

Хочемо зазначити, що вартість парасоль, порівняно з минулою осінню, дещо зросла: в магазинах цінник може досягати 1000 грн за одиницю. Проте знайти захист від дощу можна й дешевше.

Для любителів парасольок-тростин, можна відправитися в магазин “Епіцентр”. Найдешевшу ми побачили за 178,25 грн. Трохи дорожчу, за 265,80 грн, можна купити вже з автоматичним механізмом.

Також в наявності є чорні парасольки з кольоровими краями за 475 грн і однотонні яскраві парасолі з дерев’яними ручками за 525 грн.

Більш якісні і важчі парасолі коштують 950 грн. Для дітей парасольки також знайдуться. Їхня вартість коливається від 149 до 259 гривень.

Звичайні парасолі-автомат коштують по-різному. Починається їхня вартість від 400 грн і сягає до 1000 грн.

Парасолі за найнижчою вартістю ми знайшли на ринку. Найдешевші — за 180 грн. Обрати легку невелику парасолю можна, витративши з бюджету до 300 грн. Парасольками-автомат продавці торгують за 400-500 грн.

Тож обирайте собі парасольку відповідно до власних смаків, вподобань і бюджету. І нехай навіть у дощову погоду ваш настрій залишається сонячним!

 

Нагору