Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

За добу четверо водіїв-порушників пропонували поліції хабарі

За минулу добу на Прикарпатті четверо водіїв-порушників намагалися дати поліції хабарі. Тепер водіям загрожує кримінальна відповідальність.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Так, у Долині патрульні зупинили водія автомобіля “Volkswagen Golf”. На авто не було номерного знаку. 31-річний керманич запропонував поліцейським 2000 гривень хабаря, аби ті не складали постанову.

Водія “ВАЗ” зупинили в смт Брошнів-Осада. 33-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив “Драгер” – у крові було 1,21 проміле. А ще суд позбавив водія права керувати авто за нетверезе водіння. Під час складання протоколів чоловік запропонував інспекторам 1500 гривень хабаря.

Іншого п’яного водія “ВАЗа” зупинили поліцейські у  Снятинській ТГ. Пройти перевірку на вміст алкоголю в крові чоловік відмовився та запропонував поліцейським 1000 гривень хабаря.

Ще одного порушника затримали в Калуській ТГ. Водій також був п’яним. Поліція склала на нього протокол за статтею 130 КУпАП. Наступного дня чоловік прийшов у відділок, аби “домовитися”. Він запропонував 100 доларів хабаря, аби справа не дійшла до суду.

У всіх випадках на місцях працювали слідчо-оперативні групи та співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України. Слідчі розпочали кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), за що передбачено до 4 років позбавлення волі.

Читайте також: Прикарпатець вдома переховував гвинтівку та набої.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору