Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шоколадне печиво в цукровій пудрі | рецепт вихідного дня

Завтра неділя, на роботі вихідний, тож час зготувати для себе та сім’ї щось смачненьке. Цього разу пропонуємо вам спробувати рецепт шоколадного печива від нашої читачки Андріани Гайдук. 

Пише Інформатор.

Андріана відкрила для себе цей рецепт під час карантину і продовжує готувати й досі. Тому записуйте!

Інгредієнти:

  • Борошно 200 г
  • Какао 60 г
  • Яйця 2 штуки
  • Цукрова пудра (для тіста) 100 г
  • Розпушувач 1 ч. л
  • Вершкове масло 60 г
  • Ванільний екстракт 1 ч. л
  • Дрібка солі
  • Цукрова пудра для обвалювання печива

Спосіб приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, розпушувач, какао, цукрову пудру, дрібку солі й ванільний екстракт. Додаємо вершкове масло, яйця і замішуємо м’яке тісто. Загортаємо тісто в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
  2. У тарілку просіваємо цукрову пудру. З тіста формуємо невеликі кульки, обвалюємо їх у цукровій пудрі, викладаємо на застелене пергаментом деко так, щоб між ними залишалася невелика відстань, і злегка притискаємо пальцями, надаючи їм трохи пласкої форми.
  3. Випікаємо шоколадне печиво в розігрітій до 180° С духовці близько 15 хвилин.

До речі, так виглядає печиво в готовому вигляді (на фото). Тож готуйте, смакуйте і надсилайте свої рецепти на сторінку Інформатора.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

 

Нагору