Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

#На_шапку: виступ у дуеті, чуттєві кавери українських пісень та “Ай-я-я! Сила – ти – моя!” від Сергія Лазановського

Сьогодні, 2 жовтня, відбувся благодійний концерт #На_шапку. Як і завжди, класна атмосфера, чуттєве виконання всіх пісень співаками, підтримка публіки та надважлива місія – допомога діткам подолати рак. Як минув сьогоднішній концерт, читайте у матеріалі.

Пише Інформатор.

Цього разу концертну програму розпочав військовий оркестр Івано-Франківського полку Нацгвардії. Музиканти виконали композиції у власній обробці та подарували глядачам позитивні емоції.

Згодом виступала співачка Sanna. Вона є авторкою своїх композицій. А в кінці виступу заспівала дует разом із Сергієм Лазановським.

Після Sanna на сцену вийшла фіналістка шоу “Голос Діти” та учасниця шоу “Голос Країни” Каріна Столаба. Дівчина дуже ніжно та чуттєво виконала кавери відомих українських пісень.

А фіналом концертної програми став виступ переможця шоу “Голос Країни-11” Сергія Лазановського, якого дуже чекала публіка.

За сьогоднішній благодійний концерт вдалося зібрати 28 630 грн та 15 євро готівкою. 1952 грн надіслали на рахунок проєкту.

Організатори не збираються зупинятися на досягнутому і чекатимуть усіх на ще один благодійний концерт наступного тижня. Про час повідомлять пізніше.

Інформатор побував на події і проводив трансляції виступів музикантів. Їх ви можете переглянути за посиланнями зверху.

Також ми зробили для вас невеличкий фоторепортаж. Гарного перегляду.

Читайте до теми: Жива музика від оркестру та гурту музикантів: як минув вчорашній концерт #На_шапку.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Артем Тригуб

Нагору