Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Нова розмітка біля супермаркету “Велес” — що думають мешканці міста

В Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій нанесли нову розмітку. Найбільше змін зробили на відрізку дороги від вулиці Симиренка до села Вовчинець.

Пише Інформатор.

На дорозі з’явилася нова розмітка з лівоповоротними смугами для зручності, а також смугами для велосипедів і з велокоридорами.

“Новою схемою руху ми передбачаємо максимум безпеки для пішоходів. Окрім того, на вулиці Вовчинецькій буде зручна транспортна розв’язка, оновлена на перехресті з вулицею Івасюка та Надрічною. Тут ми плануємо згодом ще й вкрай необхідну реконструкцію світлофору”, – зазначив Михайло Смушак.

Про це більше читайте в матеріалі: Підсвітка, велосмуги, острівці безпеки. На Вовчинецькій змінюють схему руху.

На перехресті вулиць Івасюка та Вовчинецька часто буває ускладнений рух. На це поскаржилися й мешканці міста.

На сторінці заступника міського голови Михайла Смушака написали, що біля магазину “Велес” краще би було встановити кільце замість світлофорів.

На останній коментар начальник управління комунальної політики  Мирослав Федорків відповів:

“Так і передбачали, проєктуючи нову схему в Департаменті інфраструктури. Але в Управлінні патрульної поліції було інше бачення. Результатом компромісу стала схема, яку ви бачите у пості Михайла Смушака”.

Ось яку схему затвердили в результаті:

Також франківці скаржаться на якість розмітки, яка швидко змивається дощами й снігами. Про це читачі поділилися під дописом Інформатора про ще одну нову розмітку від вулиці Гурика до Володимира Великого.

Оновлення на дорозі нанесли минулого тижня. Будемо слідкувати за станом розмітки та повідомляти вас про нові зміни в русі в Івано-Франківську.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору