Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Для проведення масового заходу на Франківщині потрібен дозвіл ради оборони

Відтепер масові заходи слід письмово погоджувати з органами місцевого самоврядування та радою оборони.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на коментар голови ОВА Світлани Онищук.

Таке рішення прийняли задля безпеки громадян та уникнення надзвичайних ситуацій. Для цього не менше, ніж за два тижні до проведення заходу, організатор повинен звернутися із заявою до місцевої влади. Всі погоджені заходи далі розглядає рада оборони районна військова адміністрація. Організатори заходів повинні визначити місця для укриття під час повітряної тривоги, забезпечити дотримання громадського порядку, правил пожежної безпеки, наявність засобів домедичної допомоги.

Організатори виставок знищеної військової техніки, озброєння повинні розмістити свої експонати так, аби не з ними не контактували відвідувачі.

“Оскільки були нещасні випадки під час проведення таких експозицій. Після погодження проведення заходу органами місцевого самоврядування потрібно звернутися до Головного управління Нацполіції області та Головного управління ДСНС для перевірки усіх експонатів. Після отримання відповідних дозволів ДСНС та правоохоронних органів, такі виставки можна проводити тільки після їх погодження з радою оборони Івано-Франківської області. Для отримання відповідного рішення слід звернутися до ОВА”, – зазначила Світлана Онищук.

Головне фото: ОВА.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору