Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Франківську студентку вигнали з університету за проросійську позицію

Нещодавно франківка Діана Гордій виказала свою підтримку державі-агресору. Вона вирішила це зробити під час прямого ефіру в соціальній мережі “Tik-Tok”. Відео швидко стало вірусним і зацікавило не лише підписників дівчини, а й керівництво університету, в якому дівчина навчалася.   

Повідомляє Інформатор.

Вчора, 14 жовтня, почав ширитися запис прямого ефіру дівчини, яка була п’яна і говорила про свою політичну позицію. Вона повідомила, що вважає себе реалісткою:

“Якщо путін захоче бути тут, то він буде тут. Я не думаю, що Україна переможе. росія… у них більша армія, у них більше людей. росія переможе. Слава Богу, що в мене є паспорт російський. У мене мама росіянка, батько росіянин, дідо росіянин. У мене паспорт український, але я в будь-який момент зможу змінити його на російський”.

Відео швидко зробило дівчину “популярною”, і люди почали масово її засуджувати. В результаті чого 15 жовтня зранку героїня випустила відео з вибаченнями:

“Доброго ранку, я б хотіла вибачитися за той інцидент, який стався вчора в моєму тіктоці, перед усім українським народом і усіма людьми, що побачили це відео. Ситуація вийшла негарна, я це розумію. Від початку війни я усіма руками “за” Україну. Я донатила й Лачену, й Притулі. Ситуація вийшла не гарна, ми обговорювали одну блогерку і моє відео скоротили, але вже як є. Я прошу вибачення”.

Однак вибачення не допомогло уникнути наслідків. Дівчина навчалася у Івано-Франківському навчально-науковому юридичному інституті НУ “ОЮА”. Керівництво закладу побачило відео та відрахувало Діану з університету.

Читайте до теми: Дев’ять років загрожує колаборантці, яка “здавала” позиції ЗСУ на Донбасі.

Усі матеріали взято з відкритих джерел.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору