Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

#На_шапку: жива музика задля допомоги онкохворим діткам

Сьогодні, 16 жовтня, відбувся передостанній благодійний концерт проєкту #На_шапку. Людей було чимало, особливо ближче до завершення концерту. Зараз розповімо про все детальніше.

Пише Інформатор.

Цього разу на сцені проєкту виступав ансамбль саксофоністів Івано-Франківської обласної філармонії ім. Іри Маланюк. Музиканти грали відомі композиції у власній обробці. Проте звучання 4 саксофонів не залишило нікого байдужими.

Далі співав архієрейський хор “EMIS”. Вони зачарували присутніх своїм вокалом. Глядачів можна було перелічіти за мобільними телефонами, бо кожен знімав відео з їх виступу.

Також не змогла залишити присутніх без свого вокалу і співачка Крістіна Присяжнюк. Вона виконала пісні під супровід гітари та подарувала глядачам ліричні нотки у кожній композиції.

А на завершення виступали фіналісти шоу “Україна має талант” і просто дуже круті музики – гурт “ZAPAL”. Глядачі підійшли якомога ближче до сцени і були вражені їх віртуозною грою. Це треба бачити.

Ну а найголовніше – сума, яку зібрали на концерті. Цього разу вийшло 17579.50 грн готівкою та 610 грн на рахунку проєкту.

Наступного тижня відбудеться останній благодійний концерт проєкту у цьому сезоні, тому запрошують усіх на перетин вулиці Вітовського і площі Міцкевича. Час повідомлять згодом.

Читайте до теми: #На_шапку: жива музика від ансамблю та колективу з саксофоністами

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Артем Тригуб

Нагору