Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську продовжують ремонтувати дороги. Що вже зробили

В Івано-Франківську продовжують ремонтувати та латати дороги. Що наразі виконали, про це на оперативній нараді розповів керівник “Муніципальної дорожньої компанії” Віталій Бурко. 

Повідомляє Інформатор.

Які роботи розпочали раніше? Ремонт вулиці Чорновола від Гординського. Там зрізали пошкоджений верхній шар асфальту. Другий етап – підняття люків і облаштування двох шарів гарячого асфальтобетону. МДК виконує ремонт разом з “Івано-Франківськавтодором”. Роботи з люками та дощоприймальними решітками – на завершенні. Цього тижня на цій вулиці планують облаштувати верхній шар.

На магістральних дорогах ліквідовували наслідки аварійних напливів та вибоїн, зокрема, на вулиці Галицькій, Івасюка, Незалежності, Довженка. На Довженка – біля заправки WOG у бік “Льодової арени”. Що до цієї ділянки дороги скаржилися мешканці. Мовляв, комунальники насипали замість асфальту чорний щебінь, який розлітався від коліс на край дороги.

“Посеред дороги глибокі ями. На початку вулиці використали смолу. Щебеню насипали далі. Куди дивиться місцева влада. Війна, важко, а комунальні служби викинули гроші на вітер”, – каже Оксана Шепітак.

“Ліквідовували напливи на зупинках громадського транспорту на вулиці Бандери, там була аварійна ділянка, та на Дністровській навпроти ринку. Згідно інформації служби 1580 було декілька адрес. Деякі – у роботі. Це Симоненка, 33, Симоненка, 2, Стуса, 10, Хмельницького, 57а, Довженка, 21, Сагайдачного, 42. Тут були вибоїни, напливи, провали – проводили ліквідацію”, – розповів керівник “Муніципальної дорожньої компанії” Віталій Бурко. 

Також триває ремонт дороги Побережжя – Черніїв. Наразі роботи проводять біля колиби “Шершень”. Ремонтують і вулицю Нову – однак там поточний ремонт мало допоможе.

На території міського кладовища та на вулиці Коновальця, 136в робили профілювання.

“Крокусом – вулиці Гузара, Дністровська, Галицька, Довженка, Юності, Січових Стрільців, Бандери, Мазепи, Тисменицька, Коновальця, Слов’янська і село Братківці. В останньому якраз проводяться роботи”, – додав Бурко.

МДК кладуть бруківку на майдані Шептицького – за 20 років сталися просідання.

Читайте також: На Північному Бульварі оновили схему руху.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору