Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківськ попрощався із героєм Віталієм Кадолом

Сьогодні, 20 жовтня, відбулася церемонія прощання з військовослужбовцем, який загинув у бою з ворогом на Донеччині. 

Пише Інформатор.

У Будинку смутку зібралося більше 50 людей. Вони прийшли провести воїна Віталія в останню путь.

Герою було 32 роки. Він був випускником Івано-Франківського ліцею № 13. Мав дружину та маленького сина, батьків, друзів, колег.

“Ми сьогодні прощаємося з гідною людиною. З молодим чоловіком, який віддав своє життя за волю і незалежність нашої України. Воїна Віталія я знаю особисто із малих років. Людина чуйна, добра, відкрита із добрий серцем.

Немає більшої любові, як та, коли дитя покласти за ближнього. Саме таку місію зробив воїн. Сьогодні зі смутком підтримаємо єдиним серцем та душею сім’ю новопреставленого раба Божого Віталія, який віддав своє життя за незалежність України.

Віталій прощається із мамою Лесею, татом Віталієм. Прощається із коханою дружиною Юліаною і маленьким синочком Павлом. З братом Василем, його дружиною та рідними. Віталій прощається з усіма родичами, хрещеними батьками, кумами, однокласниками, своїми вчителями, однокурсниками, друзями, колегами та сусідами. Прощається із побратимам по службі. Збережімо світлу пам’ять про воїна і згадуємо його у своїх молитвах. Бо людина жива доти, доки пам’ять є про неї”, – сказав священник під час прощання.

Вічна слава і пам’ять Герою!

Читайте також: На війні загинув Герой України і льотчик з Прикарпаття Олександр Кукурба.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору