Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“За заслуги перед Прикарпаттям” вручили медаль нашому військовослужбовцю

З нагоди відзначення Дня захисника та захисниць України найвищу нагороду отримав прикарпатський захисник Мирослав Кріль.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Мирослав Кріль брав участь в захисті України ще з 2014 року. Був активним учасником Революції Гідності і того ж року став добровольцем 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ “Айдар”.

У 2014-2015 роках виконував обов’язки заступника командира роти. Після демобілізації очолював сектор Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО. З травня 2019 року очолює Обласну асоціацію учасників і ветеранів АТО.

Після початку повномасштабної війни Мирослав Кріль знову пішов на фронт, де отримав поранення. Зараз він проходить реабілітацію та лікування.

“Величезна шана і вдячність нашому герою за всю колосальну працю на благо нашої країни. Привітаймо всі разом нашого героя та побажаємо йому якнайшвидшого одужання. Впевнена, йому буде дуже приємно читати теплі слова підтримки від кожного з нас. Вітаючи пана Мирослава, хочу подякувати всім захисникам і захисницям України, які сьогодні боронять нашу державу”, — написала Світлана Онищук.

Читайте також: Полковника Олега Апостола з Франківська нагородили відзнакою “Хрест бойових заслуг”

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору