Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відкрили коворкінг для косметологинь-переселенок

В Івано-Франківську в просторі “Вдома”, що на вулиці Галицькій, з’явився безкоштовний коворкінг для косметологів. Сьогодні, 25 жовтня, відбулося його офіційне відкриття. 

На відкритті побував Інформатор.

Проектна менеджерка ГО “Д.О.М.48.24” Ольга Кукула розповідає, організація займається допомогою переселенцям від початку повномасштабного вторгнення.

“Ми розпитували жінок, і вони багато говорили про роботу. Про те, що хочуть працювати. Тож ми вирішили зробити коворкінг як економічну спроможність жінок. Тому що знаємо, наскільки це важливо. Багато косметологинь при переїзді беруть з собою лише тривожну валізку. Ми вирішили закупити обладнання і косметику. Майстринь рекламуватимемо, щоб вони змогли напрацювати клієнтів”, – каже вона.

Під час роботи в коворкінгу майстрині братимуть кошти лише за свою роботу.

Пані Юлія – косметологиня, майстриня з перманентного макіяжу, візажистка. Вона переїхала до нас з Харкова, там у неї була студія. З собою нічого для роботи не взяла. Про коворкінг їй розповіли клієнти.

“Жінкам буде-де потрібно те ж саме – бути красивими, щасливими, здоровими. А краса дорівнює здоров’я. Сфера моєї роботи – перманентний макіяж, пудрові брови, очі, губи. А ще працюю зі шрамами, рубцями. Безкоштовно роблю для ЗСУ, ТрО, медикам міні-татуювання з групою крові. Іноді це може врятувати життя. Через незначні “деталі” в зовнішності жінка може комплексувати”, – зауважує Юлія.

У коворкінгу майстрині працюватимуть упродовж 3 місяців без вкладень. Приміщення розраховане на 10 місць.

Адреса коворкінгу: Галицька, 29, простір “Вдома”, 3 поверх.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору