Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дочекалися! McDonald’s знову відкрився в Івано-Франківську

Через початок повномасштабної війни в Україні, мережа закладів швидкого харчування McDonald’s зачинила свої двері для відвідувачів. Нещодавно “Мак” знову відкрили в Києві та Львові, а сьогодні, 2 листопада, відкриття відбулося в Івано-Франківську.

Розповідає Інформатор.

Нагадуємо, що McDonald’s в Івано-Франківську розташовується в ТЦ “Арсен” (вул. Миколайчука Івана, 2 ). У закладі є каси самообслуговування та МакДрайв, куди за замовленням можна під’їхати на автомобілі.

Заклад відкрився в Івано-Франківську 17 квітня 2021 року, чим викликав неабиякий ажіотаж серед прикарпатців. Тоді до ресторану швидкого харчування простягалася довга черга протягом декількох тижнів.

Попри те, що про відкриття офіційно не заявляли, чимало людей заїжджали на МакДрайв і пробували зробити замовлення. Їм відповідали, що поки заклад зачинений.

І ось о 13:40 McDonald’s відчинив свої двері.

До прикладу, набір “хеппі міл” з гамбургера, чізбургера або “Чікен МакНагетс” (4 штуки), картоплі фрі та напою коштує 120 грн.

“МакЧікен меню” вартує 143 грн, “Біг Мак меню” – 152 грн, “Біг Тейсті меню” можна придбати за 207 грн.

Звичайний гамбургер коштує 45 грн, чізбургерг – 52 грн, МакЧікен – 81 грн.

Маленьку картоплю фрі можна купити за 37 грн, середню за 44 і велику – за 54 грн. Шоколадний, карамельний та полуничний МакФлурі коштують 55 грн. Придбати окремо велику кока-колу можна за 40 грн, стільки ж коштують спрайт і фанта.

Як розповіли нам працівники “Маку”, зараз подорожчали бургери та МакМеню. Вартість напоїв і десертів залишилася приблизно однаковою.

А ось і “МакДрайв”:

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору