Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську знайшли 16-річну розшукувану дівчину з Чернівецької області

Неповнолітня мешканка Чернівецької області без відома батьків приїхала на Прикарпаття. Її знайшла старший лейтенант поліції в Івано-Франківську на одній з автобусних зупинок.

Пише Інформатор з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Після того, як дівчина пропала, її родичі одразу звернулися до чернівецьких правоохоронців, які скинули орієнтування про зникнення дитини.

Орієнтування надійшло близько 20 години 30 хвилин. Як повідомили родичі, дівчина не виходила на зв’язок та ймовірно поїхала до Івано-Франківська. Вони також вказали прикмети розшукуваної, описали її зовнішній вигляд та одяг.

Того вечора на вечірнє патрулювання заступила інспектор відділу диспетчерської служби та старший лейтенант поліції Христина Даців. Вона запам’ятала опис зниклої і вже за 3 години на одній із автобусних зупинок, що по вулиці Незалежності, знайшла неповнолітню. Тоді поговорила з нею та повідомила про знайдену дівчину ювенальних поліцейських.

Правоохоронці відвезли перелякану дівчину до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей і повідомили про це її батьків, далі провели бесіду з дівчиною.

Уже наступного дня неповнолітня була вдома з батьками і пообіцяла більше не втікати з дому.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору