Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Хоткевича 44Г: вулиця, яка зачекалась на ремонт

Жителі вулиці Гната Хоткевича добре знають цю дорогу. Після дощу вона перетворюється в місцевий аналог не то грязьових озер, не то ріки Стікс – залежить від того, наскільки рясними були опади. 

Розповідає Інформатор.

На вулиці Гната Хоткевича 44Г знаходиться житловий будинок, а позаду нього – будівництво. Між двома спорудами – давно не ремонтована дорога. 

У фейсбук-спільноті “Комуналка ІФ” можна знайти світлини за різні роки й із різними станами цієї дороги. В коментарях під дописами виникають питання: “Де мер?”. Реакції варіюються від згоди з авторами до закликів бути вдячними за вже зроблене.

В одному з коментарів є й посилання на дописи в групі “1580 Служба оперативного реагування Івано-Франківськ” – за 2020 і 2022 рік.

Під цими дописами співробітниця Івано-Франківської міської ради відповідала, що звернення щодо ремонту дороги зареєстровані – а ще те, що зараз лагодити дорогу недоцільно, адже ведеться будівництво.

Наразі активні будівельні роботи вже завершили, а ями з’явились не від важкої техніки.

Проблема існує, без перебільшень, вже роками. Жителі не пригадують, коли на вулиці востаннє бачили дорожніх робітників чи представників комунальних служб. Тим не менш, проблема існує – так, після дощу тут складно пройти до дитячої поліклініки або сміттєвих контейнерів. Проїхати автівкою теж проблематично. Із варіантів пересування – обходити по сусідній вулиці або по ось таких бордюрах. 

Нещодавно міський голова відповів під одним із дописів, що дорогу взяли в роботу. Чекаємо на подальші оновлення.

Читайте також: Франківські ями на дорогах | фото кількох вулиць міста

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору