Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

У поліції повідомили деталі ДТП з рейсовим автобусом “Івано-Франківськ-Грушка”

7 листопада на виїзді з Івано-Франківська сталась ДТП із маршрутним автобусом – травмувались 14 людей. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Деталі розповідає Інформатор із посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.

64-річний водій автобуса “Івано-Франківськ-Грушка” між Івано-Франківськом і Тисменицею не врахував ситуацію на дорозі й знизив швидкість. Як наслідок, він виїхав за межі проїзної частини дороги ліворуч і в’їхав у дерева.

У салоні автобуса було 17 пасажирів. До лікарні потрапило 14 людей – пасажири й водій. П’ятеро з них госпіталізовані з травмами різного ступеня важкості, інші отримали медичну допомогу та повернулись додому.

Поліція також з’ясувала, що водій був тверезий.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування, призначили експертизи для визначення справності автобуса.

Поліція Івано-Франківщини наголошує на неухильному дотриманні правил дорожнього руху й закликає бути обережними на дорогах. Варто відмовитись від ризикованих маневрувань, обов’язково знижувати швидкість на поворотах та враховувати дистанцію з іншими учасниками дорожнього руху.

Читайте також: На Тисменицькій рейсовий автобус в’їхав у дерево – 14 людей в лікарні

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору