Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стало відомо про смерть п’ятьох прикарпатських військовослужбовців

Унаслідок важких боїв на сході України загинули п’ятеро захисників з Прикарпаття. Вічна пам’ять Героям.

Пише Інформатор.

Микола Білогубка загинув 7 листопада на Луганщині внаслідок артилерійського обстрілу з боку рф. Чоловік був старшим солдатом та стрільцем-санітаром відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки.

Народився Герой у селі Старий Лисець, у травні цього року вступив до лав ЗСУ. Згодом отримав поранення, але вирішив повернутися до захисту країни. Помер у віці 33 років.

Мар’ян Івакін загинув 7 листопада в бою поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області. Захисник був стрільцем відділення стрілецького взводу Збройних сил України. На момент смерті чоловікові було 34 роки.

Герой народився в селі Городисько на Рогатинщині. У загиблого бійця залишилися мама і брат.

Ігор Сем’ян загинув через повномасштабний наступ рф. Народився на Верховинщині, з перших днів війни став на захист України. Після смерті в чоловіка залишилася дружина та двоє діток.

Роман Близнюк загинув 9 листопада внаслідок боїв на Донеччині, 30 листопада захиснику мало виповнитися 25 років. Чоловік народився в селі Сливки Перегінської громади. З 1 березня пішов захищати рідну державу. У ЗСУ служив стрільцем-снайпером гірсько-штурмової роти. Він також був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України В.Залужного “За взірець у військовій службі” ІІІ ступеня.

10 червня під час бойового чергування на території Сумської області загинув майор поліції Володимир Розвадовський. Ще з 2014 року чоловік поїхав добровольцем на схід, де потрапив у полон. Його товаришам вдалося звільнити чоловіка. Після повернення додому, Володимир продовжив службу у правоохоронних органах вже на посаді оперуповноваженого по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Після повномасштабного вторгнення, Герой знову вирішив піти добровольцем. Чоловікові було 36 років, у нього залишися дружина, двоє діточок та батьки.

Вічна пам’ять і слава Героям!

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору