Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Наші прикарпатки вибороли місце у чвертьфіналі Чемпіонату світу з жіночого баскетболу

Жіноча команда баскетболісток ПНУ виборола своє місце у чвертьфіналі чемпіонату світу з баскетболу 3х3 у Туреччині.

Пише Інформатор.

Як розповів головний тренер команди “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ” Юрій Процюк , склад збірної України у підготовці до Олімпійських ігор-2024 у Парижі формуватиметься на базі університетської команди Прикарпатського національного університету.

Нещодавно студентська команда з баскетболу 3х3 повернулися додому після чемпіонату світу серед університетських команд. У складі команди були Ольга Боровець, Вероніка Космач, Богдана Лапхан та Дарина Завертайло.

На жаль, наша команда у чвертьфіналі поступилися дівчатам з Тайваню.

Одним із найпомітніших моментів стала гра нашої Вероніки Космач у конкурсі триочкових кидків. Вона кидала настільки влучно, що стала найкращою із суперниць. За це дівчина отримала кубок та  Apple Watch від спонсорів турніру.

“Вдячна моїм дівчатам з команди, котрі мене підтримували з самого початку конкурсу. Я навіть сама в себе не вірила. А вони мене підтримували, налаштовували. Ця перемога в конкурсі саме завдяки їм”, – розповіла дівчина.

За словами головного тренера команди Юрія Процюка виступ на Чемпіонаті світу був добрим досвідом як для самих спортсменок, так і для їх тренерів. На старті нового сезону 2022-2023 в жіночій баскетбольній Суперлізі України команда підсилилась, що робить її одним з головних фаворитів першості.

До слова, вчора, 11 жовтня, відбулася гра нашої команди проти «Вінницьких Блискавок». Про це читайте за посиланням.

А Інформатор вітає спортсменок та бажає успіхів у майбутніх матчах!

Читайте також: Атлетичне “ноу-хау” відбулося у Івано-Франківську

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору