Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Франківщині поліція зупинила п’яного водія. В його пасажира знайшли наркотики

Учора, 13 листопада на Прикарпатті у Коломиї за порушення ПДР поліція зупинила автомобіль “Ауді”. Як з’ясувалося, керманич був п’яним, однак це ще не все. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Хлопець відмовився від огляду на стан сп’яніння. Поліція перевірила машину. Там був пакет з амфетаміном, що належали 24-річному пасажиру.

На керманича поліцейські склали адмінматеріали за ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Читайте також: У ДТП на Прикарпатті загинув чоловік та травмувалася дівчина.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, TelegramНадсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору