Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Завтра весь день у Франківську дощитиме

Завтра, 16 листопада, в Івано-Франківську очікується дрібний дощ, який триватиме протягом всього дня. Небо буде вкрите хмарами.

Пише Інформатор з посиланням на синоптиків.

Температура повітря в обід сягне 8 градусів тепла. До слова, після завтра на Прикарпатті обіцяють значне похолодання та погіршення погодних умов. Про це більше читайте в матеріалі: На Прикарпатті очікується мокрий сніг

Напрям вітру — південно-західний, до 1 м/с. Максимальну швидкість вітру зафіксували в 2001 році, вона тоді складала 16 м/с. Тиск — 731 мм рт. ст., вологість — 90%.

Народний прогноз погоди: 16 листопада вшановується пам’ять святого Акепсима, Йосипа пресвітера і Аіфала диякона. У минулі часи помітили, що з цього дня починався льодостав. Якщо листопад до цього часу повністю завершиться, слід чекати суворої зими. У рибалок була своя прикмета: якщо на Акепсима перша риба зірветься з гачка, то улов буде не дуже вдалим.

Цього дня свої іменини святкують Богдан, Василь, Володимир, Ганна, Георгій, Євдокія, Іван, Ілля, Йосип, Кузьма, Микола, Олександр, Павло, Петро, Світлана, Семен, Сергій та Федір.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору