Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську запрацював котел на альтернативному паливі

На вулиці Тролейбусній в Івано-Франківську запрацював котел на альтернативному паливі, за допомогою якого можна буде зекономити природний газ.

Пише Інформатор з посиланням на ДМП “Івано-Франківськ теплокомуненерго”.

Котельня на тролейбусній підключена в роботу в режим генерації теплової енергії. У топці котельні горить деревинна тріска. Температура поступово піднімається. Оператор теплогенеруючого об’єкту зазначає, що вихід на робочий режим котла на альтернативній сировині відбувається протягом декількох годин.

Надалі підтримку заданих параметрів бере на себе комп’ютеризована система подачі сировини в топку. На початках вводу котельні в роботу, завжди виконується підключення газового котла ТВГ-8М, адже під час запуску і теплового розширення магістральних тепломереж імовірні пориви і, таким чином, необхідні швидкі призупинки подачі теплоносія. Газовий котел виконує зупинку і запуст в режим за короткий термін. Котел на альтернативному паливі має велику інертність”, – йдеться в повідомленні.

Після того, як температурний режим буде стабілізований, котел на природному газі буде відключений. Резервні котли на природному газі знову ввімкнуть, якщо буде значне зниження температури. Тоді вони будуть підключені як допоможні.

На головному фото зображений вогонь в топці котла на деревині

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору