Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ukraїner анонсував нову книгу про те, як нині святкують Різдво і Маланку

Спільнота та організація “Ukraїner” анонсували нове видання – книгу “Різдво та Маланка”. Передпродаж уже стартував. 

Повідомляє Інформатор. 

Минулої передвоєнної зими “Ukraїner” вирушив в мандрівку. Це була наймасштабніша зйомка спільноти. Знімали традиції та звичаї святкування Різдва й Маланки, пишуть на сторінці проєкту.

Історії збирали по всюди, причому зйомки останніх припали на передвоєнний період.

У книзі – все побачене.

“Різдво та Маланка” — перше популярне видання про те, як нині святкують Різдво та Маланку в Україні з такою широкою географією досліджень. Ми беремо вас із собою в експедицію, аби показати, як зберігають і відтворюють традиції. Різдво об’єднує цілі покоління, родини за святковим столом та спільною колядою, а Маланка — цілі села у вуличному карнавальному дійстві з масками та вигадливими костюмами на честь приходу нового року”, – йдеться у повідомленні.

Замовити книгу вже можна на сайті. Відправка з 20 грудня. Вартість книги – 720 грн за попереднім замовленням.

“Ukraїner” досліджує Україну, розповідає історії про українців у нас та за кордоном. Прєкти спільноти перекладені десятками мов.

Під час повномасштабного вторгнення “Ukraїner” транслює історії евакуйованих мешканців, різні ініціативи, записує інтерв’ю із захисниками та активістами. А ще видає книжки про сучасну історію України та фотоальбоми, які презентують нашу країну.

Фото: сайт Ukraїner.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору