Івано-Франківськ До сайту

Як доглядати за шкірою, коли холодно | поради косметологині

Прийшла холодна пора, а отже, шкіра потребує особливого догляду. Як це правильно робити і чому важливо?

Про це розповідає Інформатор.

Косметологиня Ангеліна Золотар зауважує, постійні перепади температури, сухість повітря інші фактори є ворогами шкіри. Від них потрібно її захищати.

“У зимовому догляді повинні зберігатися всі складові – очищення, тонізація, зволоження та живлення. По-перше, слід не вмиватися гарячою водою – це більше сушить шкіру. На етапі очищення треба використовувати м’якші засоби. Зі скарбів можна перейти на ензими. Для тонізації слід брати засоби без спирту – тоніки чи молочко. Денний крем наноситься за годину до виходу з приміщення. Він випаровується на повітрі, і через це може виникнути обмороження. Шкіра стане більше сухою, можливо, почнеться свербіж “, – каже косметологиня.

Основне правило зимового догляду – залишати зволоження на вечір. Зранку і вдень слід користуватися щільними засобами, які захищають та живлять. Для шкіри навколо очей – окремий крем.

До теми: У Франківську відкрили коворкінг для косметологинь-переселенок.

Восени та взимку можна зайнятися позбавленням від пігментації, акне й завітати на пілінги на основі фруктових кислот з вітаміном C.

“Обов’язково у цей період використовуємо маски, робимо їх не менше двох разів на тиждень. Вони відновлюватимуть шкіру, зволожуватимуть, повернуть сяйво, ясність і пружність. Якщо шкіра не схильна до куперозу та розацеа, то можна один раз на тиждень використовувати скраб. Він буде відлущувати роговий шар шкіри”, – зауважує Ангеліна Золотар.

Також косметологиня радить зволожувати повітря.

Залишаємо вам сторіночку Ангеліни Золотар в інстаграмі.

Читайте також: Чоловікам теж потрібен догляд за шкірою | поради косметологині.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com