Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де в закладах Івано-Франківська можна зарядити телефон | мапа

Через масові ракетні обстріли рф, по всій Україні вводять планові та аварійні вимкнення. Івано-Франківськ не виняток, тож зараз постає питання, де можна зарядити свій телефон чи іншу техніку, якщо довго не буде світла.

Пише Інформатор.

Станом на сьогодні, 23 листопада, через чергову атаку росії на критичну інфраструктуру, для всіх черг Прикарпаття введені графіки аварійних вимкнень. Тож спрогнозувати увімкнення електропостачання неможливо.

Якщо ваш телефон розряджається, а вам, до прикладу, необхідно попрацювати, зарядити пристрої можна в закладах Івано-Франківська. Мережа ЛУН Місто запустила карту з місцями, які працюють навіть під час вимкнення світла. Карта постійно оновлюється, знайти її можна як на сайті, так і завантажити додаток.

На карті позначені коворкінги, кафе, автозаправні станції, пошта, магазини побутових товарів, магазини продуктів і техніки та інші місця, де є електроенергія. Мапа Івано-Франківська виглядає так:

Власники закладів та бізнесу з автономним живленням також можуть подати анкету, щоб бути внесеними на карту. Таким чином можна буде отримати більше відвідувачів та допомогти людям. Анкету можна заповнити за посиланням.

Тепер ви знаєте, де знайти заклади з постійним постачанням електроенергії. Та перед тим, як іти туди та виходити з дому, перевірте чи ви вимкнули всі пристрої. Адже через недбалість учора сталася пожежа в Івано-Франківську. Про це читайте на сайті:

У магазині Івано-Франківська залишили ввімкненим обігрівач — приміщення ледь не згоріло

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору