Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинув розвідник і відомий пасічник з Івано-Франківська Андрій Павлюк

З перших днів повномасштабної війни Герой служив у 64 дивізіоні 45-ї окремої артилерійської бригади, був начальником розвідки. Загинув чоловік у віці 28 років.

Пише Інформатор.

Андрій Павлюк був відомим пасічником в Івано-Франківську та мав свою крамничку “Bee Strong”. Захисник народився в селі Чортків на Тернопільщині, потім вступив до Прикарпатського національного університету та останні роки проживав в Івано-Франківську.

“Завжди усміхнений, позитивний, життєрадісний, спортивний, закоханий у свою справу – бджільництво..,Подобалось дивитись його сторіз про мед та про заняття спорто…у нього було стільки планів на життя !!! Розлючена та розгублена …невже …як так?!”,написала Тетяна Гончак про загиблого на його сторінці.

“Загинув Андрій Павлюк . Вся стрічка іванофранківців – суцільний некролог по ньому. Я не знала цього хлопця, але стабільно слідкувала за його сторінкою. Мені імпонували його думки, позиція, з цікавістю спостерігала за його ростом, чогось вчилась у нього”, — написала Оксана Рябініна.

“Я справді думала, що з Тобою цього ніколи не станеться. Дякую за те, як надихав до руху вперед, а особливо – за останню переписку. Ти так багато дав цьому світу, Україні і людям довкола, проживши таке коротке життя. Я не знала, що наша крайня переписка стане останньою. Але в ній було стільки потрібних і ключових для мене фраз”,поділилася листуванням Liubov Styk.

Вічна пам’ять і слава Герою.

Читайте також: Прикарпаття втратило чотирьох героїв

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору