Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Яку погоду очікувати мешканцям Івано-Франківська сьогодні

Сьогодні, 27 листопада, в Івано-Франківську передбачають хмарну погоду, невеликий сніг і слабкий туман вранці та ввечері. На дорогах також зберігається ожеледиця.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Івано-Франківський ЦГМ.

Температура в обід буде коливатися від 0 до 2 градусів тепла. Вночі може опуститися до -2⁰С. Найхолодніше цього дня було в 1993 році, коли на термометрі зафіксували -14 ℃.

Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Тиск — 749 мм рт. ст., вологість — 81%.

Народний прогноз погоди: 27 листопада відзначається день апостола Пилипа. Погода цього дня багато в чому визначала майбутній врожай: іній на Пилипа — до врожаю вівса, дощ — пшениці. Якщо хмарне небо чи випаде сніг — до негожого травня; іній на деревах — до морозу, туман — на відлиги, а якщо вночі був іній, вдень сніг не випаде. Прислуховувались і до пернатих “сусідів”: “На Пилипа ворона каркне — до відлиги”.

Цей день — останній перед початком Різдвяного посту. Свої іменини святкують Григорій, Костянтин, Пантелеймон, Пилип, Теодора та Юстиніан.

Тож бажаємо вам гарно провести неділю та набратися сил перед початком нового робочого тижня. А щоб спланувати свій день, читайте на сайті:

Коли прикарпатцям вимикатимуть світло | графік на 27 листопада

Що відвідати франківцям у неділю

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору